Verlovings- en Love-Shoots


Wat is een verlovingsshoot?


Een verlovingsshoot is een fotoshoot waarin je eigenlijk je verloving vastlegt. Er gaat veel vooraf aan het trouwfeest en een verlovingsshoot herinnert je aan de warme periode in aanloop naar het jawoord.


Wat zijn de voordelen?


Een verlovingsshoot is dan alvast een mooie gelegenheid om mij en mijn werkwijze te leren kennen. Op die manier voelen jij en je partner je al wat meer comfortabel voor de lens. Ook leer ik jullie al wat beter kennen, waardoor er nog beter op jullie wensen kan worden ingespeeld.


Een andere bijkomstigheid van een verlovingsshoot, is het feit dat je de foto’s kunt gebruiken voor de trouwkaarten. Die selfie die jullie samen op vakantie hebben gemaakt is ook heel leuk, maar ik als professioneel fotograaf zal de liefde tussen jou en je partner wellicht beter vastleggen. En liefde is waar het allemaal om draait, niet?

Naast de eerder genoemde voordelen is een verlovingsshoot gewoon een goed excuus voor een hele leuke date-dag. Plak er bijvoorbeeld een etentje aan vast om de dag nog even extra romantisch af te sluiten.


Tips voor de shoot:


Misschien ben je inmiddels warm geworden voor het idee van een verlovingsshoot, maar heb je geen idee hoe of wat. Daarom hieronder wat tips:


  • Denk goed na over de locatie. Het leukst is natuurlijk een locatie die iets zegt over jullie als koppel. Misschien houden jij en je partner enorm van de natuur. In dat geval zou een shoot in het bos bijvoorbeeld heel leuk zijn. Een speciale locatie in een stad? Een pretpark?...Jullie meest romantische plaats naar keuze.
  • Wil je je aanstaande verrassen met candid foto's van het aanzoek? Geef dan je planning zo gedetailleerd mogelijk door en ik zorg dat ik op de afgesproken plaats ben, verdoken zodat hij/zij niets in de gaten heeft.
  • Ik zal precies weten vast te leggen wat jullie willen overbrengen met de foto’s.


Waarom kiezen voor een huwelijksreportage bij Fotografie Schnabel?

Das een moeilijke vraag die ik niet voor jullie kan beantwoorden...

Jullie kiezen voor mij, omdat mijn stijl jullie aanspreekt of ik binnen jullie budget pas.

Ik kan jullie wel de belofte maken dat ik  mij volledig ga geven om jullie een unieke huwelijksreportage te bezorgen. Documentaire, klassiek of spontaan? Welke stijl van foto's jullie ook willen van jullie droomhuwelijk, alles is mogelijk en bespreekbaar.

Het liefste laat ik de koppels zichzelf zijn tijdens het maken van de foto's.

Welke service geef je?


Jullie ontvangen uiterlijk 2 dagen na jullie feest al enkele foto's.

Jullie krijgen ook een link naar een beveiligde online fotogalerij waar je alles in hoge resolutie kan downloaden.

Standaard krijg je hier, ongeacht het gekozen pakket, 50 afdrukken gratis.

De foto's in de gallerij krijgen jullie ook geleverd in lage resolutie met logo via WeTransfer en ontvangen jullie een stoefalbumpje twv €99.


Wil je nadien nog prints van enkele foto's? Of wil je ze op canvas om aan de muur te hangen?


Geen probleem. Bekijk de gallerij en laat je gasten hier foto's kiezen. Dit zowel in kleinere formaten als canvassen.

Hoef ik een album te kopen?


Nee, absoluut niet. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend, maar het maakt jullie huwelijk wel af.

Het zou zonde zijn jullie herinneringen op een pc te laten staan en er niet meer naar kijken of ze verliezen door bvb hardware problemen. Maak er daarom er iets tastbaar van met een tastbaar album, geleverd in een mooie bewaardoos. Zie verder op deze pagina naar de prijs en voorbeelden van de albums die ik aanbied.

Zijn je prijzen correct?


Ik ben van mening dat mijn prijzen correct zijn. Ze zitten voor mij binnen de prijs die ik meen dat ik waard ben.

Als ik minder zou vragen, zou ik mezelf slecht voelen. Dat gevoel zou ik ook hebben moest ik meer vragen.

Op deze fase van mijn bedrijf vind ik deze voldoende.


Ik doe regelmatig acties én bied aan koppels de mogelijkheid om een love/verlovingsshoot te boeken bij mij, waarbij ik 15% korting geef, als ik ook geboekt wordt voor het huwelijk.


Ook bied ik cadeaubonnen aan die perfect kunnen gebruikt worden als betaling voor jullie huwelijk. Misschien een interessante cadeautip voor je verjaardag of feestdagen?   

Wat is je werkgebied?


Ik ben actief in heel de BeNeLux,dus reizen is geen enkel probleem. Geen afstand is te ver om jullie huwelijk te mogen documenteren. Een destination wedding in het buitenland? Dat wil ik zeer graag doen.

Stuur me gerust jullie idee of plan, maar hou er rekening mee dat verplaatsings -en verblijfskosten

niet inbegrepen zijn in de reportage…


 Foto's gemaakt door mij kunnen ten alle tijden gepubliceerd worden op website, Facebook, Instagram en kunnen gebruikt worden als wedstrijddeelnames.

Indien je dit niet wenst, gelieve me hiervan schriftelijk op de hoogte te brengen.


Trouwen in het buitenland

Zijn er extra kosten voor trouwreportages op bestemming?


Ja, het bedrag is vastgelegd voor reizen binnen Europa en telt als onkost.

Deze kosten worden gebruikt voor vluchten, accommodatie, huurauto, eventueel visum en andere reiskosten.

Binnen Europa is deze meerprijs vastgelegd op € 750.


Voor internationale bruiloften buiten Europa kunt u contact opnemen.

Hoe boeken we je voor onze bestemmingsbruiloft?


Waar de locatie voor uw bruiloft ook is, neem eerst contact op en controleer mijn beschikbaarheid voor uw datum.

Als ik beschikbaar ben, hoef je alleen maar een niet-retourneerbaar voorschot van 20% te betalen (dit garandeert dat niemand anders mij boekt voor je trouwdatum) van de prijs van het pakket dat je selecteert en een online contract te ondertekenen om mijn diensten voor akkoord te aanvaarden.

De onkosten moeten zes maanden voor de bruiloft betaald zijn, zodat ik mijn vlucht en hotelovernachting kan boeken. Het resterende saldo dient ten laatste een maand voor jullie trouwdatum gestort te worden.

Hoe lang blijf je voor en na de bruiloft?


Voor bestemmingsbruiloften kom ik graag minstens een dag voor de bruiloft aan, zodat ik de omgeving en de locatie kan leren kennen. In sommige gevallen arriveerde ik 2 dagen voordat ik op tijd op de bruiloft kon zijn. Normaal gesproken zou ik de dag na de bruiloft vertrekken.