Ik ben Jurgen Schnabel,

een gepassioneerd huwelijks- en portretfotograaf uit Willebroek tegen Mechelen (B).

Ik ben Jurgen Schnabel, bouwjaar 1981 en de man achter de camera.


Ik ben altijd erg creatief geweest en dat uitte zich vroeger vooral in een muziekopleiding met als specialisatie Slagwerk (m.a.w. alles wat met lawaai te maken heeft). 


Nadat ik in 2004 als toeschouwer het WRC te Duitsland heb bijgewoond,

is mijn liefde en passie voor fotografie ontstaan en heb ik de portretfotografie kunnen ontdekken, wat ik nog steeds met veel liefde doe.


Ik ben enkele jaren lid geweest van Fotoclub SMILE te Mechelen, waar ik enorm veel gepassionneerde fotografen heb leren kennen en enorm veel van heb bijgeleerd.

Ook heb ik verschillende Fashion en boudoir workshops gevolg in Nederland bij Magnus. Ondanks dat ik geen artistiek naakt of boudoir meer doe, zijn de praktische tips die ik heb geleerd van onschatbare waarde en helpen ze me nog dagelijks verder.


Ik hou van het maken van spontane portretfoto's, in 'candid' stijl, zeker bij shoots met kinderen. 

Ik heb een voorliefde voor Zweden, een prachtig land, natuur, een rijke geschiedenis en taal. De Scandinavische metalbands en Warduna zijn dan ook mijn muziekstijlen als ik aan het bewerken ben.

Een buitenlands huwelijk ergens in het Noorden staat dan ook zeker op mijn bucketlist. Of uiteraard een thematisch huwelijk in Viking-stijl is ook mooi.


Zoals je merkt hou ik van dat net iets anders zijn en denken. Kan je je hier in vinden? Dan zijn we misschien wel een match. 


Sinds maart '23 ben ik vrijwilliger in stage bij      VZW Boven de Wolken.

Lid van:

Vrijwilliger bij:

  Vrijwilliger in stage