2j Fotografie Schnabel

1 oktober is het feest. Niet alleen is het dan het Weekend van de Klant, maar Fotografie Schnabel bestaat dan 2jaar. Twee jaar vol passie, creativiteit en het vastleggen van herinneringen die jullie voor altijd zullen koesteren. Dankzij jullie vertrouwen heb ik deze mijlpaal bereikt, en ik kan uiteraard niet wachten om nog vele jaren met jullie te delen.

Win een Portretshoot ter waarde van €250! 🌟📷

Om mijn jubileum te vieren, wil ik iets heel speciaals doen. Je maakt kans op een van de 2 portretsessies ter waarde van €299. Een kans om jezelf, je geliefde, je familie of misschien zelfs je huisdier in de schijnwerpers te zetten met prachtige foto’s die je koestert voor altijd. Misschien heb je zelfs een creepy halloween-outfit waarmee je graag op de foto wil?

Hoe kun je deelnemen? Eenvoudig! Vertel me welk speciaal moment of persoon je graag zou willen vastleggen in een portretsessie. Deel je idee met me via mijn contactpagina en maak kans op deze geweldige prijs! Inschrijven kan tot 8 oktober. De winnaar wordt bekend gemaakt via mijn facebookpagina op 15 oktober.

Bedankt alvast voor 2 fantastische jaren!

Ik wil jullie allemaal bedanken. Of je nu al een klant bent van mijn of interesse toont, jullie steun en vertrouwen betekenen alles voor mij. Ik kijk ernaar uit om nog vele mooie momenten met jullie te delen en samen herinneringen te blijven creëren.

Dank je wel voor twee fantastische jaren, en laten we samen op weg gaan naar nog veel meer foto’s in ons geliefde Willebroek en ver daarbuiten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *