2j Fotografie Schnabel

Bedankt alvast voor 2 fantastische jaren!

1 oktober is het feest. Niet alleen is het dan de aanloop naar het Weekend van de Klant, maar Fotografie Schnabel bestaat dan 2jaar. Twee jaar vol passie, creativiteit en het vastleggen van herinneringen die jullie voor altijd zullen koesteren. Dankzij jullie vertrouwen heb ik deze mijlpaal bereikt, en ik kan uiteraard niet wachten om nog vele jaren met jullie te delen.

Ik wil jullie allemaal bedanken. Of je nu al een klant bent van mijn of momenteel enkel interesse toont, particulier of ondernemer bent, jullie steun en vertrouwen betekenen alles voor mij. Ik kijk ernaar uit om nog vele mooie momenten met jullie te delen en samen herinneringen te blijven creëren.

Om mijn bedrijfsverjaardag te vieren, lanceer ik een maand vol acties


📸 15% korting op fotoreportages
📸 15% korting op communieshoots
📸 20% korting op huwelijksreportages
📸 + 10% korting op nabestellingen!
(ook op mijn vrij werk)

(Geldig voor particulieren en enkel bij boekingen voor 31 oktober)

Nieuw in mijn aanbod

Steeds meer zie ik berichten voorbijkomen op verschillende social media kanalen dat men een beperkt budget heeft of een professioneel fotograaf niet kan betalen. Dit meestal door een begeleidingstraject van schuldbemiddeling of budgetbeheer.

Omdat ik zelf ooit in zo’n traject heb doorlopen, weet ik dat dit gevolgen kan hebben op het algemeen welzijn. Ja, ook dat van de kinderen (denk bv aan communiekaartjes of geschenkjes).

Daarom ben ik sinds begin september gestart met toegankelijke tarieven voor personen in zo’n traject.

Op naar de volgende jaren

Dank je wel alvast voor twee fantastische jaren, en laten we samen op weg gaan naar nog veel meer foto’s in ons geliefde Willebroek en ver daarbuiten. Er komt nog veel interessants aan, dus blijf me zeker volgen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *