Budgetvriendelijke Fotografie voor Iedereen: Herinneringen voor een Betaalbare Prijs

Budgetbeheer of Schuldbemiddeling

Als je op zoek bent naar betaalbare, professionele fotografie, maar wordt je gek van de hoge tarieven? Zoek dan niet verder, ik bied budgetvriendelijke tarieven aan voor iedereen die hulp of ondersteuning krijgt van een sociale dienst of schuldbemiddelaar, dit zonder in te boeten op kwaliteit. Deze speciale tarieven zijn exclusief voor personen in deze financiële situaties om ze te helpen aan gezins- en familiefoto’s, communies en huwelijken, zodat iedereen mooie herinneringen kan hebben. Mijn doel is om kwalitatieve fotografie toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht de financiële situatie.

Daar ik zelf in deze situatie heb gezeten (ik heb een traject van schuldbemiddeling doorlopen), weet ik dat dit kan helpen met je mentale welzijn en dat van je gezin.


Fotoshoot op locatie

Wil je een eenvoudig, maar professionele fotosessie van jezelf, je gezin of geliefden? Mijn portretfotografie op locatie biedt een betaalbare oplossing voor het vastleggen van speciale momenten. De sessie kan plaatsvinden op een buitenlocatie zoals een park, speeltuin of zelfs op een plek die voor jou betekenisvol is.

Tarieven voor Portret op Locatie:

  • 30 minuten voor €49 – 5 bewerkte foto’s
  • 1 uur voor €75 – 10 bewerkte foto’s
  • 2 uur voor €175 – 15 bewerkte foto’s

De foto’s zijn klaar binnen 14 dagen en kunnen eenvoudig gedownload worden via een beveiligde online galerij. Ook nabestellingen zijn mogelijk als je extra afdrukken wilt.


Communiefoto’s

Een communie is een bijzonder moment in het leven van een kind, en ik begrijp hoe belangrijk het is om dit goed vast te leggen, zelfs als het budget beperkt is. Daarom bied ik verschillende communiepakketten aan die perfect zijn voor elke behoefte en elk budget.

Communiefoto Pakketten:

  • 1 uur (Basispakket) voor €75 – 5 bewerkte foto’s
  • 1,5 uur voor €99 – 10 bewerkte foto’s
  • 2 uur voor €175 – 15 bewerkte foto’s

Net zoals bij de portretsessies zijn de foto’s binnen 14 dagen klaar en gemakkelijk te downloaden via een beveiligde online galerij.


Huwelijksfotografie

Trouwen is een van de mooiste momenten in het leven, en zelfs met een beperkt budget wil ik ervoor zorgen dat je professionele foto’s hebt van je speciale dag. Mijn huwelijksfotografie is gericht op het vastleggen van de ceremonie en enkele koppel- en familiefoto’s, zodat je deze herinneringen kunt koesteren.

Huwelijksfotografie Tarief:

  • Enkel Ceremonie en Koppel/Familiefoto’s voor €225 – Maximaal 2 uur
  • Inclusief 25 bewerkte foto’s, klaar binnen 14 dagen en beschikbaar via een beveiligde online galerij

Waarom kiezen voor mij?

Naast betaalbaarheid zorg ik ervoor dat je foto’s van hoge kwaliteit krijgt, met een persoonlijke en vriendelijke service. Alle foto’s zijn snel beschikbaar via een beveiligde galerij, zodat je ze eenvoudig kunt delen en afdrukken. Bovendien bied ik extra producten aan, zoals decoratie, die je kunt toevoegen aan je galerij. Boek je een sessie? Dan ontvang je automatisch nog een flinke kortingscode voor producten in de galerij.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op! Samen zorgen we ervoor dat je speciale momenten worden vastgelegd, zonder zorgen over het budget.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *